Adventsstake

Jag gillar att tända ljus. Det är så härligt att få tända adventsljus varje dag. Mitt problem är dock att ljusen om jag andvänder vanliga kronljus tar slut för fort. Lösningen är att ha stora blockljus och då kan jag elda på bäst jag vill hela advent. Till min advents ljusstake använder jag en zink balja, en tjock plankbit med fyra stora trallskruv igenom plankan. fyra stora blockljus, mossa och kottar. I år blev det siffor men man kan använda snöre och göra knutar som visar vilket ljus som brinner först. En knut, två knutar osv du förstår säkert. 🙂 Kottarna plockade jag på Grand Canaria när vi var där i september. Ungarna var med och satte siffrorna på ljusen, jag tycker att det ser bakvänt ut men det var såhär de ville ha ordningen.

IMG_5897

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *