Julbocken är kommen

20151108_152909

En kollega på jobbet bjöd in till bockbyggare dag! Här är resultatet! Han heter förstås Rudolf! Jag brukar göra bockar själv med några stadiga pinnar från skogen och en massa granris så det var helt klart lyx att ”bara” behöva klä en färdig ställning. Tänk på att det går åt nästan två rullar myrtentråd av den kraftigare modellen. Till ett hemmabygge behöver du. Pinnar som har en omkrets på ca 10 cm. 4 lika långa ben ca 50 cm. En kroppsdel som är ca 70 cm lång. 2 hals delar som är ca 50-60 cm och en mindre ansiktsdel. Träskruv och skruvdragare. En massa granris. Skulle uppskatta det till en och en halv blå väv påse  från det stora möbelvaruhuset. Klä stommen till önskad tjocklek och var noga med att fästa myrtentråden i början och i slutet. Behöver du mer instruktioner fråga eller kolla beskrivningar på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *