Hållö

Sommarens kanske blåsigaste vecka spenderade vi tillsammans med våra goda vänner från Ljungbro på Hållö. Solen sken hela tiden och det var för väl, för det blåste nästan hela tiden. Tempraturen kom upp som mest i blygsamma 16 grader. Detta var både i luften och i havet! Bada gjorde vi ändå. Barnen kanske mer än vi vuxna. Men det var jättehärligt ( är man kommit upp och fått på sig kläderna igen! )Havet

Vackra Blommor, svåra att ta kort på när det blåser!

Hållö fyr

Hållö fyr

Hållö gräslök

Hållö skvätt

Blåst och vågor! Min lilla kille tycket det var så spännande när det var styv kuling och vi var på utsidan av Hållö. Lille killen ville att jag skulle hålla i honom för han trodde han skulle blåsa bort!

Marmor bassäng marmorbassängen

Marmorbassängen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *